måndag 29 juli 2013

Ett nytt steg!

Idag begav vi oss mot Gbg för ett besök på Liseberg samt övernattning på hotell - för första gången med Gabriel. Imorgon stundar ett besök hos Alfons Åberg!

Gabriel redo för att checka in! 


Några studs i sängen senare så var vi på Liseberg! Gråa moln och galet kvavt men ack så underbart! Första besöket var kaninlandet där Gabriel skulle lämna ifrån sig en napp till kaninungarna... EN napp. Ett steg i taget! Här står han stolt och visar upp diplomet! 


Sen brände vi lite gummi! Och Gabriel to stolt sitt första körkort!




Vi gick på kaninföreställning och Gabriel satt som trollbunden... Enda gången han sa nåt var när kaninerna gick av scenen... "Nej, kom tillbaka!"



Till Gabriels stora lycka fann vi en mini-scen och en mick som fungerade... Där var vi inte en gång... Inte två... Inte tre... Snudd på tvåsiffrigt!




Alltså om ni inte har sett mitt diplom tidigare så... 


Sen fortsatte dagen i ett rasande tempo... Kaninbåttur, flygplan, sagoslott, elefantflyg, farfarsbilar, båtar, lilla kaninbergbanan osv osv osv... Man kan säga att han fick mersmak! 







Kvällen avslutades med en chokladbit på väg till hotellet... Way past Gabriel-time. Men vilken fantastisk dag vi haft!! 


Vi somnade gott allihop... Men det tog lite tid för G. Övertrötthet och att det väntade en Lisebergskanin på sängen när vi kom tillbaka gjorde det hela lite mer utdraget. Men, skit samma... Dagen var ett riktigt guldkorn!



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar