måndag 18 april 2011

Ett litet hej...

Jag tror inte att jag behöver förklara för någon hur skönt det är att våren äntligen är här och att det både är värme, sol och barmark utomhus. På vissa ställen har till och med gruset blivit bortsopat, vilket jag tycker är ett större vårtecken än alla de blommor som nu börjar leta sig upp ur marken här och var.

Tidigt i morse sa jag hejdå till David. Klockan 07.00 samlades han tillsammans med sina tjejer för att sätta sig i bilarna som tog dem till Landvetter och därifrån med plan vidare till Barcelona. I närmre två år har de samlat in pengar för denna resa. 7 nätter ska de vara borta och varva sköna dagar med umgänge ihop med att spela handboll i en cup därnere. Det kommer va tomt utan honom på hemmaplan, men kanske inte så tomt som han nog upplever att det är att vara där nere utan Gabriel.

För att denna vecka inte ska kännas görlång har jag packat väskorna och åkt till Skövde så att Gabriel får träffa sina farföräldrar litegrann. Just nu har godingen dock tagit en paus från allt socialiserande och ligger och stensover i sin vagn på balkongen. Det glädjer mig så att se hur gått han sover utomhus och veta att om bara några månader så kan han få ligga och sova utomhus varje dag, för då har vi en eget hus med en egen altan och trädgård! Som jag längtar! Vi var där igår och skulle mäta lite, men vi lyckades bara få ihop några enstaka mått eftersom Gabriel tvärt bestämt sig för att han skullle ha all uppmärksamhet. Så istället för att gå runt med måttstocken bar jag på Gabriel och njlöt och kände in hur bra det kommer bli med huset. För så känner vi verkligen. Allt kommer bli så himla bra. Med renovering kommer huset bli toppen, omgivningen är perfekt och grannarna verkar va kanontrevliga!

Yeah, yeah...känner inte att jag har tid att skriva så mycket mer just nu även om det är mycket jag vill berätta. Istället ska jag ta tillfället i akt och sätta mig i solen ute på balkongen och läsa en bok. Egentid måste man vårda ser ni!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar