onsdag 3 april 2013

Att förlika sig...

Undra om jag någonsin kommer kunna göra det? Förlika mig med att gå upp 04.30 varje onsdag? Tveksamt. Det är inte nådigt vad trött man är.

Skönt att sluta tidigt men det tar några timmar att känna den fördelen.

Just nu är det rätt segt bara.

Men men, bara gilla läget. Får ju mycket kvalitetstid med Gabriel i eftermiddag och det är riktigt mysigt! Även om han levererar en trots utan dess like. Han är likväl världens bästa.

Har varit mycket skriverier om just de där AIK:arna som dolde sina ansikten. Mig veterligen så finns det en lag som säger att man inte får försvåra ett identifieringsarbete för polisen. Men är långt ifrån hundra på det. Är så fallet så är det väl bara att neka inträde?

Sen finns det ju det vanliga förnuftet. En vuxen människa måste (bör) väl ändå stå för sina handlingar!? Finns alltid en klick som inte gör det och så kommer det väl alltid att va. Man kan väl tycka att föreningar ska agera men de kanske inte törs?

Tycker bara det är beklämmande att AIK (som ett exempel) som har så otroligt många fans sprider så mycket negativt. De är väl en av om inte den förening med mest supportrar och skulle kunna skapa och göra fantastisk PR för svensk läktarkultur! Nu ska det tydliggöras att det inte ska generaliseras och säga att alla som följer AIK beter sig på ett visst sätt men de sprider mycket negativ PR. Även om media gillar den negativa sidan och gjort gnaget till "bad guys/girls" och gärna lyfter fram den sidan så grundar sig ju det mesta i nåt, allt är ju inte taget ur luften.

När de vill och lägger krutet på rätt saker så skapar dem bäst stämning i Sverige - så är det. Punkt.

Jaha. 05.00 har hon blivit nu. Dags att avancera vidare! Hade mycket kvar att skriva i ämnet men det får väl bli nån annan gång...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar