torsdag 8 mars 2012

De senaste dagarna!

Dagarna rullar på! Fort går det och intensivt är det minsta man kan kalla sin "ledighet". Fast det är ofantligt kul och den lille juvelen hittar på nya saker hela tiden! Spännande!

En kvällsfavorit är att bada... Länge!! Givetvis ska bollar finnas tillgängligt och han blir inte ledsnare av om det skulle finnas lite såpbubblor samtidigt! Faaaast, nu har farsan råkat tappa ut nästan allt så ja... Får väl skriva upp det på inköpslistan.

Gabriel är otroligt förtjust i böcker! Det är glädjande och uteslutningsmetoden visar på att det är från Emma han fått det intresset! Han kan sitta hur länge som helst och bläddra. Klar bonus om det finns en klocka med i boken! "gnn-gnn-gnn" som han kallar det efter att ha hört sin mormor och morfars stora vägklocka slå. :)

Musik är även otroligt roligt! Han älskar att spela på sina rytmikinstrument men ibland tänker han "outside the box"... En ny favorit är att slå på soptunnan ute vid lekplatsen. Galet roligt!

Han har även fått en liten dos ego... När en spegel är nära!

Snön får mig gråta inombords men Gabriel älskar den så ja, det får väl jag också försöka göra. Skyffla snö och bygga snögubbar är två favoriter!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar