tisdag 6 mars 2012

Full fart...

Dag två inledd. Har varit intensivt men samtidigt väldigt roligt! Gabriel har bland annat konstaterat att kotte inte är gott. Det lärde han sig när vi var i skogen igår. Då kände man vilken vinst det är att ha skogen så nära. Underbart att ta med Gabriel och utforska! Lukta, lyssna, titta och då givetvis smaka! :)

Påklädnadsmomenten gick brutalt bra! Sen kom jag på att jag inte var färdig... Givetvis. Alltid nåt. Under tiden så rök mössa, strumpor och ja... På't igen!

Maten var katastrof. Såg ut som ett bombnedslag. Mat överallt. Nackdelen med att ha lärt Gabriel kasta. det landar inte bara på och vid stolen! Utan i hela köket! :)

Det är som sagt Sveriges största felaktiga ordformulering - PappaLEDIG! Bullshit. :)

Vad händer idag? Lutar åt biltvätt och handling. Får se om chefen tillåter. Ska fråga efter att vi sett lite Bamse. Hoppas på biltvätt. För den ser ut som en katastrof!

På tal om katastrof, hur får man envetna ungar att ha på strumpor, skor och vantar? G absolut avskyr det! Så ja... Tips mottages gladeligen.

Samtidigt som det är intensivt att vara hemma så är det en jäkla förmån att man har möjlighet! För det är underbart att ha chans att knyta de band man gör!

Fast det vore mer gött om man slapp allt annat som städning, disk, laga mat, tvätta osv. Är nog det som gör formuleringen så fel. Borde heta
Pappaslit.

Kan det vara så att man brände av för mycket igår? Skogen, lekplats, sparka/kasta boll, lekrum, stan, tvätta, ut och gå, bad osv... När skulle man hinna plocka i ordning i lekrummet?

Det är rätt intressant det här vad män/kvinnor förväntar sig kring vad som ska vara gjort när den andre kommer hem från jobbet! Man har rätt olika syn på saker och prioriterar olika. Nu säger jag inte att jag och Emma har det så, men... Andra kanske? =D

På't igen!

1 kommentar:

  1. Strumpbyxor! Är oslagbart när det gäller strumpor som bara åker av!

    SvaraRadera