fredag 12 november 2010

It's a fact!

Yes, it's a fact. We suck! Ja, helrötna är ordet eller helkassa om ni hellre föredrar det?! Nu är vi tillbaks på hotellrummet efter lite mat på kinahaket Kinesiska muren. Mat som inte smakade någonting, som i princip bara mättade. Vi skulle, om vi är givmilda, kunna kalla det för funktionell mat. Ingen gourmetupplevelse med andra ord. Men det var ju smidigt. Restaurangen låg så nära. Bekvämt.

Nu kommer vi till det som vi egentligen inte borde yppa till någon, men ålderstigna som vi börjar bli kan vi bjuda på detta fatala misstag. Efter middagen så gick vi en sväng i området och vad finner vi på gatan bakom hotellet om inte ett helt stråk med restauranger med medelhavsmat, italienskt, thai...ja, ni ser säkert bilden framför er! Snacka om att få bita i det sura! Tänk om vi vetat, eller åtminstone haft lite större tålamod och inte tagit första bästa alternativet. Då kanske maten varit en smakupplevelse och inte bara varit, ja funktionell som sagt.

Efter ytterligare fem minuters promenad var vi inte långt ifrån Nordstan. Vem hade kunnat gissa det. Dåligt lokalsinne? Oh yes!

Men vi blev ju mätta iallafall.
Det var ju bra...

Nu ska vi mysa vi vidare. Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar