måndag 27 februari 2012

4 dagar - Rädsla, Rödspätte & Rångedala!

Det är rätt sjukt när jag funderar på det. Nu är vi snart där. Dagen då gumman börjar jobba och jag ska vara hemma i fem månader. Pappaledig. Jäklar vad nervös jag blev nu. I vanlig ordning är det 2000 saker som ska göras så veckan lär väl säkerligen bara försvinna. Hmm... Det ska bli underbart, men jag skulle ju ljuga om jag inte skrev att jag samtidigt är skitnervös och osäker.

Jag menar, hur gör man - med
allt?

Rätt skrämmande.

Vad ska man hitta på?? Jag måste komma iväg annars kommer väggarna här hemma käka upp mig. Även om jag är enormt hemmakär. Beundrar Emma som varit hemma i över ett år! Vet inte om jag pallat det. Hon är och har varit en fantastisk mamma till Gabriel. Han är lyckligt lottad. Nu tror jag hon tycker att det ska bli skönt att börja jobba - tro fasen det! Få lite mer ramar och struktur i sin vardag. Träffa folk och börja socialisera sig mer igen.

Själv är jag smått livrädd för att bli isolerad.

Även om jag får vara hemma med världens guldklimp!

Senare idag får jag besked om jag får haka på till Fredrikshamn i april - Rödspätte Cup med kamelerna. Vore riktigt sköj!! Blir det av så är det tionde året i rad som jag beger mig. Det har liksom blivit lite av en vana... Fast sen får set nog bli lite firande med familjen.

Rädsla, Rösapätte & Rångedala. Vad har Rångedala med det här att göra? Precis ingenting! Har inget ytterligare att skriva. Men det lät så futtigt att bara skriva Rädsla och Rödspätte.

Nåväl, avslutar med ett brett smile! Det är gött med chili con carne!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar