måndag 20 februari 2012

Off we go!

Inte en tillstymmelse till ångest inför jobbet, där är jag lyckligt lottad! Vet att många, många har det men jag trivs så himla bra så jag slipper!

Det är idag bara två veckor kvar tills dess att jag och Emma byter uppgifter. Hon får gå på semester och jag får slita häcken av mig. Ska bli riktigt kul! Gårdagen visade på att man har en bit kvar innan man är fullt organiserad. Men det var en start iaf!

Det är väldigt mörkt i huset, och varför är enkelt. Gabriel når nu upp till strömbrytarna. Problemet är att han inte når så att han kan tända lamporna också... Så han kravlar runt och släcker lampor i hela huset! (se bild)

Gårdagen rundade av med ett bad, första gången jag använde skum i vattnet, det blev nästan vatten i skummet... :) Jäklar vad skum det blev, först tyckte G att det var jobbigt efter som han käkade det, men sen så! Då var det klackarna i taket!

På en av bilderna kan ni se varför socialen var här, han får ingen mat så han har börjat käka på bordet istället. Nej, skämt åsido. Men bordet var nog gott!

Fredagskvällen avrundades med byxorna på huvudet, det tyckte Gabriel var hysteriskt roligt...

Eller var det hans pappa dom tyckte det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar