tisdag 11 oktober 2011

Varmt och gott - en utopi!

Sweet! Det är underbart att slänga av sig det varma täcket, mötas av kylan och gå ner för trappan dit det är ännu kallare. Men positivt tänk - man vaknar ju till ordentligt!

Idag kommer han som ska fixa det. Folk kan vara efterlängtade eller inte. I det här fallet känns den röda mattan som en helt realistisk grej. Man vill ju att han ska känna sig välkommen och fixa skiten så att jag när jag kommer hem möts av värme!

Bortsett från den jag får av Emma och Gabriel då...

Åh fy faan vad smörigt!

Men står fast vid att inte ta bort båt som min halvt nedfrusna hjärna tycker att jag ska plita ner.

Det kan vara det mest korkade beslut jag tagit. Kanske därför BT ringde? För ärlig... Nä... Men rak.

Känns glädjande att jag inte hört av någon som talar för matbilder, då drar jag en snabb slutsats att alla håller med. Eller att ingen säger till av okänd anledning, utan istället sitter inne med det.

På ett så där typiskt svenskt vis. Alla har åsikter men behåller dem för sig själv.

Nu är inte jag någon som gormar och lever rövare så fort det är nåt. Jag är nog rätt trist jag med i det avseendet. För seg också för den delen. Jag är inte superspontan utan vill grubbla lite på saker och ting innan jag öppnar käften.

Försöker vara spontan ibland. Går inte superduper.

Inte varje gång.

Tänkte kommentera Juholts bravader. Men sen slog det mig. Guuud så ointressant. Han har gjort bort sig. Punkt.

Jag fokuserar på att bli färdig istället. Så jag hinner till jobbet i tid. Känns mer rättfärdigat. Ska ju komma ihåg att plocka upp en kollega också. Måste tanka. Måste få i mig frulle. Måste komma i ordning.

Måste få på mig strumporna. Det är en helig ritual i soffan... :)

Var ute och gick en timme igår... Hej benhinna. Idag vet jag att du finns. Fast det var gött. Grym musik i öronen och sen var saken klar. Allt blir så jäkla mycket enklare med lite musik i öronen. Grymt härligt! Och det var rätt skönt att komma ut. Mother nature var på skapligt humör och höll inne sina tårar under min promenad.

Hade en riktig härlig stund med Gabriel igår innan... Jobbade på vänstersläggan! Känns klart viktigt nu när vi vet att han är rätt lång... :)

Ja just det. Skynda till jobbet var det ja...

Och alla måsten innan.

Sweet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar