onsdag 16 november 2011

Duk(tiga) David!

Emma ville först ha en termometer... Sen två. Varför? Jo, för att det kan skilja en grad på fram- och baksidan, då vi har mest sol på baksidan...

Säg bara att det skulle vara så, att det skiljer en grad. Vad är den egentliga skillnaden??? Hur ändrar det våra liv? Kommer vi springa och jämföra??

En oväsentlig grad. Inte alls. Nej.

Där har ni svaren. Ibland när Emma spinner igång så spinner hon rejält. Då får man trycka in stoppknappen!

Kroppen gör sig påmind. Badmintonmatchen sitter i kan man säga. Vilket inte är konstigt. Det kostar att ligga på topp och när man väl står där, ouppvärmd, så sätts vinnarskalleknappen på. Det är så gött! Underbart när den sidan stimuleras! Tycker nog inte min kollega... Som låg under med 0-16. Han slipade dock till siffrorna något, 5-21.

Emma o jag diskuterade tvätten. Vem som plockar ur, viker och lägger in. En dödsdömd diskussion. Jag ansåg att 60-40 till hennes favör vore en rimlig start på diskussionen. Fast Emma tyckte mer att 80-20 speglade verkligheten. Inte ens nära! Tuffa förhandlingar påbörjades och det senaste budet låg på 72,5-27,5. Vill få det till 70-30. Kan vara acceptabelt. Men hon är motsträvig. Envis.

Och alldeles för mycket realist för att gå med på 70-30... Men skam den som ger sig!

Vi strosade runt på stan, i en affär som har en njutbar inledning. Hittade en duk, eller snarare en bordstablett. Perfekt! Sa jag. Katastrof! sa resultatet....

Affären? ÅHlens...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar